Venskabsklubber

Svendborg Golf Klub har en målsætning om nat have en række venskabsklubber som kan skabe ekstra værdi for vores fuldtidsmedlemmer. Ofte vil det være i form af muligheden for billigere greenfee. På nuværende tidspunkt har vi følgende venskabsklubber:

• Herning Golf Klub – Fuldtidsmedlemmer fra Svendborg kan spille greenfee i Herning Golf Klub for kun kr. 200,-
  • Fritspilsordning mellem Mollerup Golf Club, Birkemose Golf Club og Næstved Golfklub.
    Fritspilsordningen tilbydes kun til klubbernes fuldtidsmedlemmer og dermed ikke til fleksmedlemmer, hverdagsmedlemmer eller nabomedlemmer.
    Et medlem, uanset medlemstype, kan ikke skifte medlemskab til en af de andre involverede klubber i en karensperiode på 3 år, med mindre der på medlemmet samtidig sker en adresseændring til nærområdet for samspilsklubben.Fritspilsordningen giver fri adgang til klubbernes 18-hullers baner.Medlemmer i fritspilsordningen skal booke tid via Golfbox og bekræfte deres tid ved ankomst til klubben, for klubber med Probox skal bekræftelsen ske på denne.Der kan IKKE bookes gunstart for større grupper frit.