Наши партнеры

Fynske Golf Oplevelser (FGO)

FGO er et samarbejde mellem de seks fynske klubber, Odense Golfklub, Langesø Golf, Svendborg Golf Klub, Vestfyns Golfklub, Faaborg Golfklub & Sct. Knuds Golfklub.

Samarbejdet består i, at man ved indbetaling af kr. 1.250,- årligt får mulighed for at spille hver af de fem udebaner op til 10 gange på en sæson, uden at betale greenfee.

Bestilling af FGO kort foregår ved henvendelse i Sekretariatet på tlf. 6222 4077 – tryk 3 eller e-mail: info@svendborg-golf.dk

Prisen for et FGO kort er kr. 1250,- uanset hvornår på året, man melder sig ind, og gælder i perioden 1/1-2021 – 31/12-2021.

Betingelserne for køb og brug af FGO kortet er som følger:

FGO-kortet kan:

• Erhverves af alle fuldtidsmedlemmer, som ikke er omfattet af øvrige rabatordninger på normalkontingentet for den pågældende medlemskategori.
  • Giver adgang til 10 runder golf i hver klub på deres 18 huls bane alle ugens dage.
  • Giver adgang til Odense Golfklubs 9 huls bane, Pilebanen
  • Giver adgang til Svendborg Golf Klubs 9 huls bane
  • Anvendes ifm. større gruppers bookninger – eks. senior-, herre-, eller dameklubber (dette gælder dog IKKE Fynske Golfveteraner eller lign. grupper)

FGO-kortet kan IKKE:

• Erhverves af fleks medlemmer (9 huls medlemmer og fleks basis medlemmer)
  • Anvendes ifm. pakkeløsninger, som eks. indbefatter, golf, spisning, overnatning m.v.
  • Anvendes på Pay & Play baner.
  • Anvendes ifm. deltagelse i åbne turneringer som greenfee betaling.
  • Videreføres ved klubskifte.

FGO kortet er personligt og ved eventuel misbrug vil FGO kortet blive inddraget.

Indskrivning skal foregå via tidsbestillingen i Golfbox. Ved no-shows trækkes et klip for den ikke afbestilte eller ikke bekræftede tid.