Kaninerne

Rigtig hjertelig velkommen til den nye sæson for kaninmatcher

Vi glæder til at se mange nye medlemmer og vi glæder til os at hilse på vore mange stabile erfarne golfspillere, der som hidtil yder en stor indsats for at vore nye medlemmer føler sig velkomne i Svendborg Golfklub.

I lighed med forrige sæson spiller vi hver onsdag på 9 – huls banen. Tilmelding og betaling i Golfbox senest tirsdag kl. 12.00. Startlister udsendes i Golfbox tirsdag aften.

Den sidste onsdag i månederne april, maj, juni, juli, august og september spiller vi et anderledes golfspil med Gunstart, spisning og præmieoverrækkelse.

I juni og september prøver vi kræfter med 9 huller på 18-hulsbanen. Disse matcher starter hver gang med mødetid kl. 15.30 og med gunstart kl. 16.00 . Husk, at ved kaninmatch med Gunstart og spisning er der tilmelding og betaling i Golfbox senest mandag kl. 12.00.

Vi forlænger sæson 2021 med de første 2 søndage i oktober. Her vil der være sidste tilmeldingsfrist fredag kl. 12.00. Første start er kl. 10.00.

FØLG MED PÅ OPSLAGSTAVLEN OG HJEMMESIDEN.

KANINMATCH PROGRAM 2021 KAN HENTES I FORHALLEN

Årets kanin kåres den sidste onsdag i september. Her gælder det om at have spillet flest kaninrunder i hele sæsonen. Det er et krav at årets kanin er startet som kaninspiller.

Vi glæder os rigtig meget til at se jer alle om onsdagen, så vi kan få nogle hyggelige timer sammen.

De bedste golfhilsner
Kanin-teamet