Kaninerne

Rigtig hjertelig velkommen til den nye sæson for kaninmatcher

Vi glæder til at se mange nye medlemmer og vi glæder til os at hilse på vore mange stabile erfarne golfspillere, der som hidtil yder en stor indsats for at vore nye medlemmer føler sig velkomne i Svendborg Golfklub.

I lighed med forrige sæson spiller vi hver onsdag på 9 – huls banen. Tilmelding og betaling i GolfBox senest mandage kl. 12.00. Startlister udsendes i GolfBox senest tirsdage.

Den sidste onsdag i månederne april, maj, juni, juli, august og september spiller vi et anderledes golfspil med Gunstart, spisning og præmieoverrækkelse.

I juni og september prøver vi kræfter med 9 huller på 18-hulsbanen. Disse matcher starter hver gang med mødetid kl. 15.30 og med gunstart kl. 16.00. Husk, at ved kaninmatch med Gunstart er der fællesspisning bagefter. Det er en fantastisk mulighed for at netværke og det plejer at være meget hyggeligt og socialt. Det er også muligt at spille med uden spisning. Man skal dog være til stede for at kunne få sin eventuelle præmie.

Vi forlænger sæsonen med de første 3 søndage i oktober. Her vil der være sidste tilmeldingsfrist fredag kl. 12.00. Første start er kl. 10.00 på 9-hulsbanen.

FØLG MED PÅ OPSLAGSTAVLEN OG HJEMMESIDEN.

KANINMATCH PROGRAM 2022 KAN HENTES I FORHALLEN

Årets kanin kåres den sidste onsdag i september. Her gælder det om at have spillet flest kaninrunder i hele sæsonen. Det er et krav at årets kanin er startet som kaninspiller. Årets handicap-spiller kåres også ved denne lejlighed.

Vi glæder os rigtig meget til at se jer alle om onsdagen, så vi kan få nogle hyggelige timer sammen.

De bedste golfhilsner
Kanin-teamet