Årtidens Menu – Forår
Forret
Rømørejer – Asparges – Ramsløgspesto – Radiser – Krydderurter
Hovedret
Unghanebryst – Confit – Bagte tomater – Ratatuie – Pommes røsti
Dessert
Bagte rababer – Vanilje PannaCotta – Rabarber Sorbet
Årtidens Menu – Sommer
Forret
Dampet kuller – Ærtepure – Ærter – Syrnet fløde – Ærtespirer
Hovedret
Kalvefilet – karotter – Springløg – Rødløg – Nye kartofler – Krydderurtesky
Dessert
Koldskåls Mousse – Sommerens bær – Tuilles
Årtidens Menu – Efterår
Forret
Røget laks – Vagtelæg – Rygeostcreme – Spædesalater – Krydderurteolie
Hovedret
Okse Tykstegsfilet – Svampe – Majs – Estragon – Pommes Anna – Timiansky
Dessert
Mazarin – Hindbær – Hvidchokolade
Årtidens Menu – Vinter
Forret
Kammusling – Jordskokker – Æble – Krydderurter
Hovedret
Sprængt And – Spidskål – Rosenkål – Selleri – Nødder
Dessert
Gauto Marcel – Sorbet – Marenges – Kaffesirup