Наши партнеры

Svendborg Golfrestaurant

Velkommen hos Jesper i Restauranten

Svendborg Golfrestaurant er en hyggelig frokost og aften á la carte restaurant i Svendborg Golf Klub.

Vi har åbent for både medlemmer og gæster, og tilbyder et hyggeligt sted at spise med familie, venner eller bare nyde en drink eller et glas vin. Om sommeren kan man nyde den skønne udsigt over banen og 2. green fra terrassen.

Vores passion er mad og service i høj kvalitet. Alle vores retter er lavet fra bunden med godt håndværk, uanset om det er til á la carte menuen eller til selskaber.

Der er pt. ikke åbent grundet COVID-19.

Du kan kontakte Restauranten på tlf. 28 77 03 42 eller skrive på info@restaurant-golf.dk

Take Away

Svendborg Golfrestaurant har åbent for Take Away og du kan følge med på deres Facebook side om menuer og tidspunker for afhentning,