Velkommen til mandagsherrerne

Klubbens formål er at afholde en turnering hver mandag, samt en gennemgående turnering i sæsonen. Formålet er også at udvikle mandlige golfspillere med godt kammeratskab, sportsånd og hyggeligt samvær.

Medlemskab er simpelt – og nødvendig for en herreklub. Du er mandlig golfspiller, fyldt 18 år, medlem af Svendborg Golf Klub og spiller med max. 32 tildelte slag.

Kontingent og turneringsfee er i 2022 sat til kr. 299.- ingen match fee, udover lidt egenbetaling ved klubarrangement, aftentur og afslutningen i oktober.
Betales via golfbox.

Alt det Kloge Åge står i vedtægterne, som kan hentes på hjemmesiden.
Sæsonen starter mandag d. 28. marts 2022 med en opstarts runde uden præmier og resultatliste. Efter runden en regel gennemgang i klubhuset. Tidspunkt kommer senere. Vi håber at se gamle som nye ansigter.
Spilleformen er pålagt bestyrelsen at udforme – herunder at sikre en fornuftig vekslen mellem stableford og slagspil.

Der spilles i 1 række i gunstarter og 2 rækker i almindelige mandags turneringer

Turneringsledelsen forestår gennemførelse af turneringerne i overensstemmelse med DGU´s anbefalinger.
Turneringsledelsen sætter ikke hold, medmindre det er gunstart.
Der spilles 4 bolde.
Man tilmelder sig de enkelte turneringer via golfbox. Vi bruger “livescore” i golfbox. Scorekort gemmes som var det et EDS scorekort (2 måneder).

Som nyt medlem er det vigtigt at du:

· Synes du er velkommen

· Får en god introduktion

· Spørger når noget er uklart

· Lærer nye spillere at kende

Udformningen af pointsystemet bestemmes af bestyrelsen:
Turneringens resultat kan følges på Golfbox.

Månedens Match og aftenture.
Der afholdes ? månedens matcher i løbet af 2022. Alle med gunstart og efterfølgende fælles spisning/præmieoverrækkelse. 2 af disse gunstarter er aftentur, en almindelig mandag.

Kontakt e-mail kiel220278@gmail.com

Du finder os på Facebook. Søg på Mandagsherrer