Наши партнеры

18-huls bane / 18-hole course

Senior375,0050,00
Junior175,0024,00

Der er frie bolde på Driving Range for greenfee spillere. Vær OBS på, at Driving Range er lukket hver onsdag til kl. 9.00 pga. klipning.

9-huls bane / 9-hole course

Senior200,0028,00
Junior100,0014,00

Par 3 banen / Par 3 course

Senior & Junior75,0010,00

Buggy udlejning / Rent a Buggy

Buggy 18 huller250,00 kr.35,00 Euro

Buggy udlejes ved henvendelse på e-mail til Sekretariatet på info@svendborg-golf.dk eller Golfshoppen på svendborggolfshop@gmail.com

Føreren skal være 18 år og være i besiddelse af kørekort. Der må køres på fairways. Det er strengt forbudt at køre i den høje rough.

Rabatordninger på Greenfee 18-huls banen – HUSK at Rabatordninger kan ikke kombineres

1. Et fuldtidsmedlem i Svendborg Golf Klub kan medbringe op til tre gæster med fuldtidsmedlemskaber og med fuldgyldigt DGU kort i samme starttid til kr. 200,- pr gæst. Gælder også udenlandske organisationer tilsvarende Dansk Golf Union, hvor gæsten er bosiddende i samme land som den organisation man er medlem af. Ordningen gælder alle ugens dage.

2. Fuldtidsmedlemmer af Fynske klubber kan på hverdage spille til kr. 200,- Dette gælder ikke for medlemmer af Ærø Golfklub & Great Northern.

3. Op til tre juniorer spiller gratis ifølge med fuldt betalende voksen greenfee gæst.

Fleks medlemmer i Svendborg Golf Klub eller gæster med fleks medlemskaber kan IKKE benytte nogen former for rabat aftaler. Dette gælder også alle medlemmer af Brændskovgård Golfklub og Gudme Golfklub, da de er at betragte som fleks medlemmer.

Der findes ingen rabat ordninger på 9-huls banen

Gæstespillere uden DGU medlemskab

Medlemmer af Svendborg Golf Klub har mulighed for at invitere en IKKE DGU registreret golfspiller med på 9-huls banen, hvis golfspilleren har prøvet at spille golf før. Medlemmet af SGK er ansvarlig for Orden og etikette. IKKE DGU registrerede spillere kan kun benytte tilbuddet én gang i løbet af sæsonen.

Gæste golfspilleren skal registreres i Golfbox og det gøres ved at sende en mail til Sekretariatet på e-mail: info@svendborg-golf.dk eller Golfshoppen på e-mail: svendborggolfshop@gmail.com

Det er ikke tilladt at tage en spiller med, hvis ikke det er registreret i Golfbox og tiderne skal bekræftes. Er du i tvivl om hvordan du skal forholde dig, så kontakt Sekretariatet eller Golfshoppen.

DER SKAL BETALES GREENFEE – kr. 200,- for voksne og 100,- for juniorer

Svendborg Golf Klub tillader besøg fra følgende organisationer

• Introduktionskort Dansk Golf Union
  • Golfens Administrative Forening Danmark – GAF Danmark
  • Professionel Golfers’ Association of Denmark – PGA
  • Danish Greenkeeper Association – DGA

Reglerne i Svendborg er som følger:

Kortet er ikke en gratis greenfee. Det er et ”besøgskort”, som max må benyttes fem gange årligt. Tanken bag tilladelsen fra Svendborg Golf Klub, er at gæster i samme branche kan benytte kortet til at besøge klubben og blive inspireret til sin egen dagligdag i sin klub.

Ved booking kontaktes enten den kollega der er ansat i Svendborg Golf Klub, eller Sekretariatet med oplysninger om medlemsnummer og ønsket starttid. Herefter spørges om tilladelse til at bruge sit kort.