Наши партнеры

Velkommen til Svendborg Golfshop ApS

Velkommen i Svendborg Golfshop ApS. Her kan du finde alt hvad du har brug for til dit spil. Vi har et stort udvalg i tøj, sko og tilbehør. Derudover tilbyder vi professionel rådgivning i forbindelse med køb og fitting af udstyr. Vi tilbyder udstyr fra blandt andet Titleist, TaylorMade, Wilson, PING, Cobra og Callaway. Kan du ikke finde lige det du leder efter, er du velkommen til at spørge – vi er leveringsdygtige i det meste.

HUSK at vi stort set altid kan matche prisen fra andre golfbutikker – bare spørg!

Åbningstider 2021

NB!! MANDAG DEN 21/6 ER SHOPPEN LUKKET PÅ GRUND AF VEJRET.

ÅBNINGSTIDER FORÅR 2021

Mandag:    12 – 18

Tirsdag:    LUKKET

Onsdag:     12 – 18

Torsdag:    10 – 16

Fredag:     10 -16

Lørdag:     10 – 14

Søndag og helligdage:      10 -14

Vi følger selvfølgelig alle anvisninger, og der er derfor stadig begrænsning på antallet af kunder i shoppen.

Ligesom vi opfordrer alle til at vaske hænder/ bruge håndsprit.

Vi kan  kontaktes på Facebook @svendborggolfshop eller svendborggolfshop@gmail.com

HUSK VI OGSÅ SÆLGER GAVEKORT

SE I ØVRIGT NYT PÅ KLUBBENS HJEMMESIDE NEDERST PÅ FORSIDEN ELLER FACEBOOK