Begyndere

VELKOMMEN I SVENDBORG GOLFKLUB

Prisen for et prøvemedlemskab er kr. 995,- for to måneder.

Melder du dig ind senest på Golfens Dag får du halv pris på prøvemedlemskabet, så prisen kun er kr. 497,50,-

Efter dit prøvemedlemskab kan du tegne et medlemskab, de to mest almindelige er fuldtidsmedlem og fleks 9-huls medlem.

Priserne resten af året uanset hvornår du er færdig med kørekortet er som følger:

Fuldtidsmedlem kr. 2.500,-

Fleks 9-huls medlem kr. 2.000,-

ALT dette får du for dit prøvemedlemskab:

Ugentlig træning

Deltagelse hver mandag til klubaften

Fri afbenyttelse af træningsfaciliteter

Spil på Par3Banen i alle de lyse timer

Golfkørekortet

Golf er fællesskab, natur og fleksible tidsrum, hvor du selv kan bestemme, hvornår du vil træne og spille. I Svendborg Golfklub har vi et grundigt træningsforløb med træning på fælles hold, så du møder en masse andre glade golfere. I forløbet kommer vi vidt omkring golfens facetter og det hele foregår i en sjov og venskabelig tone. Vores begynderudvalg står klar til at byde dig velkommen i samarbejde med Golf Academy ved Frederik Johnsson og resten af klubben. Tilmeld dig allerede i dag ved at sende en mail på info@svendborg-golf.dk eller ring 6222 4077.

Når prøvemedlemskabet er slut, har du forskellige muligheder for at fortsætte som medlem på en række forskellige vilkår, disse kan du læse om på hjemmesiden eller ved at kontakte sekretariatet.

Du er også altid velkommen til at kontakte Begynderudvalget