Наши партнеры

Gør jeres næste firma arrangement til en helt uforglemmelig oplevelse

Svendborg Golf Klub har rammerne, som kan gøre jeres næste firmaarrangement unikt. Gennem flere år har vi samlet erfaringer fra afvikling af mange arrangementer og udviklet fleksible tilbud, som kan dække ethvert firma’s ønsker og behov.

Vælger I at holde firmaets næste arrangement hos Svendborg Golf Klub, vælger I også professionel rådgivning og tilrettelæggelse fra start til slut. På den måde har I som kunde sikkerhed for, at jeres arrangement forløber optimalt – og vores dygtige træner tager hånd om jeres gæster – uanset om de er golfere eller aldrig har prøvet at spille golf før.

Svendborg Golf Klub kan tilbyde følgende:

– Optimal banestandard med 18 eller 9 hullers bane
– 7 hullers Par 3 bane
– Driving Range
– 2 putting-greens
– Indspils- og øveområder
– Golfshop
– Restaurant med udsigt over banen

Vi står gerne for matchledelse, som inkluderer turneringsopsætning i Golfbox, check-in, startlister med firmalogo, scorekort med deltagernavn, indtastning af scorekort efter runden, udbringning og indhentning af indlagte konkurrenceflag, overdragelse af resultater, bordkort med holdnr. og firmalogo, program og matchproportioner med firmalogo samt velkomstskilte med firmalogo.

Herudover kan vi tilbyde vores kunder baneguides, bolde på Driving Range, Buggies, udbringning af baneforplejning, kundens egne reklameskilte, -flag, -banner opsat på bane eller ved klubhus.

Hulflag kan udskiftes til kundens egne flag, 18 huller klargøres til Europatour standard, foto og filmcrew, mulighed for pause ved eksempelvis 9. hul til forfriskning, barbeque, pølsevogn el.lign.

Vi er fleksible efter vores kunders behov og ønsker.

Vi glæder os meget til at byde jer velkommen i Svendborg Golf Klub og vil gøre vores yderste for, at jeres arrangement bliver så vellykket som muligt.

Kontakt:
Sekretariatet
Tlf. 62 22 40 77 – tryk 3
E-mail: info@svendborg-golf.dk