Наши партнеры

Venskabsklubber

Svendborg Golf Klub har en målsætning om at have en række samarbejdsaftaler med andre klubber, som kan skabe ekstra værdi for vores fuldtidsmedlemmer. Ofte vil det være i form af muligheden for billigere greenfee. Ved at klikke på klubnavnet, kommer du hen på klubbernes hjemmeside. På nuværende tidspunkt har vi følgende samarbejdsaftaler:

Herning Golf Klub

Fuldtidsmedlemmer fra Svendborg kan spille greenfee i Herning Golf Klub for kun kr. 200,-

NGC – Nordic Golf Circle

Endnu en grund til at blive fuldtidsmedlem i Svendborg Golf Klub, hvis du ikke allerede er det.

Vi har nemlig i samarbejdet med vores “venskabsklubber”  udvidet med 3 ekstra golfklubber i 2021, så nu kan du fremadrettet spille gratis runder i følgende golfklubber:

Samarbejdet kommer til at hedde Nordic Golf Circle og vi arbejder på at få et par udenlandske golfklubber med – bla. i Sverige og Norge.

Aftalen om fritspil gælder i perioden 1. april – 31. oktober og man kan maks. spille banen 2 gange pr. uge. Vil man gerne spille den en 3. gang, så er man nødt til at kontakte den respektive golfklub og få lov.