Наши партнеры

Venskabsklubber

Svendborg Golf Klub har en målsætning om at have en række samarbejdsaftaler med andre klubber, som kan skabe ekstra værdi for vores fuldtidsmedlemmer. Ofte vil det være i form af muligheden for billigere greenfee. Ved at klikke på klubnavnet, kommer du hen på klubbernes hjemmeside. På nuværende tidspunkt har vi følgende samarbejdsaftaler:

Rold Skov Golfklub

Fuldtidsmedlemmer fra Svendborg kan spille 5 gratis runder i Rold Skov Golfklub. Ordningen kan dog ikke anvendes ifm. større gruppers bookninger – eks. senior-, herre-, eller dameklubber.

Overnatning ved spil på Rold Skov – læs mere her.

Herning Golf Klub

Fuldtidsmedlemmer fra Svendborg kan spille greenfee i Herning Golf Klub for kun kr. 200,-

NGC – Nordic Golf Circle

Endnu en grund til at blive fuldtidsmedlem i Svendborg Golf Klub, hvis du ikke allerede er det.

Vi har nemlig i samarbejdet med vores “venskabsklubber”  udvidet med 3 ekstra golfklubber i 2021, så nu kan du fremadrettet spille gratis runder i følgende golfklubber:

Samarbejdet kommer til at hedde Nordic Golf Circle og vi arbejder på at få et par udenlandske golfklubber med – bla. i Sverige og Norge.

Aftalen om fritspil gælder i perioden 1. april – 31. oktober og man kan maks. spille banen 2 gange pr. uge. Vil man gerne spille den en 3. gang, så er man nødt til at kontakte den respektive golfklub og få lov.

Ordningen kan dog ikke anvendes ifm. større gruppers bookninger – eks. senior-, herre-, eller dameklubber.