Praktiske oplysninger 2019:

Fortrinsret i tidsrummet 14.00 til 16.29

Alle årets turneringer i MH er lagt i golfbox. Der er åben for tilmelding i golfbox til de enkelte turneringer 14 dage før afvikling. DU SKAL TILMELDE DIG DEN ENKELTE TURNERING I GOLFBOX – DET ER IKKE NOK AT BESTILLE TID. Hvis du ikke tilmelder dig tæller turneringen ikke.

Tavlen i klubhuset er fortid. Fra søndag kl. 18.00 kan der bookes tid i golfbox for spil den følgende mandag. Kun spillere på MH listen kan booke i MH fortrinsret.
Som det blev vedtaget i 2013, bookes der kun til de spillere som vitterligt kommer.
Bolden diskvalificeres ved forsøg på at omgå 4-bold reglen.

Kontingent er 300 kr. årligt. Dækker alle almindelige matcher om mandagen. Aftenture og afslutning i oktober, betales særskilt.

Kontingent betales via golfbox:
Golfbox → klubturnering → Kontingent mandagsherrer 2019 →popup med betalingskort. Betal.

Nye medlemmer:
Samme tilmeldings procedure i golfbox. Hver fredag  i spilleperiode tjekkes golfbox for nye medlemmer. MH listen for booking af tider vil altid være opdateret søndag. Er du ny og har brug for hjælp til at komme i gang i MH, så ring til Thomas Kristensen, tlf: 60 24 28 99

Mandagsherrerne kan kontaktes på:
E-mail:        FLHA1970@gmail.com

Arrangementer:
Du kan løbende tilmelde dig årets arrangementer i golfbox.
Tjek kalenderen – betal – og kom konen i forkøbet.

Gennemgående turnering:
Antal spillerunder kan variere fra år til år.
De 12 bedste runder i perioden april til og med august er tællende i den gennemgående.
Alle runder i septemper + afslutnings turnering i oktober er tællende. Dermed 18 tællende ialt.
Der handicap-reguleres.
Resultater findes på Golf Box.

Pointsystem i den gennemgående:

Vinderen får 50 point uanset  om det er Stableford eller slagspil. Nummer to får 45, nummer 3 får 42, nummer 4 får 41 og så videre der ned ad.  NR. – dsq o.s.v. giver ingen point.
I  afslutningsturneringen er der dobbelt op på point. 100 – 90 – 84 – 82 – 80 etc.

Eclectic – 2019 turneringen:
Afholdes i alle månedsmatcher der spilles i Svendborg. Vinderen findes efter følgende fordeling. Laveste score, laveste hcp, lodtrækning

Månedens Turnering:
7 gange i løbet af året afvikles Månedens Match.
Sidste tilmelding kl. 15.15 på golfbox, i de 4 som afvikles i Svendborg.
Særskilt tilmeldingsfrist på heldagstur, aftentur og afslutningsturnering.
Mulighed for tilmelding til fællesspisning når man melder sig til turneringen i golfbox.
Uddeling af præmier for dagen og præmier for perioden.

Afgørelser ved lige scores i gunstarter, foretages manuelt således det ikke påvirker Order of merit i golfbox, hvor score deles:
1: Ulige huller.
2: Sidste 6 ulige
3: Sidste 3 ulige
4: Sidste ulige
5: Lodtrækning

I sæson 2019 er præmierne gavekort fra  vores sponsorer.
1. plads: Gavekort 500 kr.
2. plads: Gavekort 300 kr.
3. plads: Gavekort 200 kr.
4. plads: Dagens ret

Der spilles i en række.

Afgørelser ved lige scores i almindelige mandagsturneringer, foretages manuelt således det ikke påvirker Order of merit i golfbox, hvor score deles:
1: Sidste 9
2: Sidste 6
3: Sidste 3
4: Sidste
5: Lodtrækning

Blind makker turnering:
Den bedste 2 bold præmieres ved måneds turneringer. Vinderne findes efter OOM point. Eks. vis: En får 40 point og en får 38 point efter OOM kontoen = samlet score for bolden er 78. Blind makker fordeles efter lodtrækning. I tilfælde af lige point, findes vinderne efter samme princip som ved måneds turneringen.

Det er vigtigt at du tilmelder dig vores FB gruppe Mandagsherrer, så du kan modtage vigtige beskeder/informationer løbende gennem sæsonen.