Praktiske oplysninger 2021:

Fortrinsret i tidsrummet 14.00 til 16.29

Alle årets turneringer i MH er lagt i golfbox. Der er åben for tilmelding i golfbox til de enkelte turneringer 14 dage før afvikling. DU SKAL TILMELDE DIG DEN ENKELTE TURNERING I GOLFBOX – DET ER IKKE NOK AT BESTILLE TID. Hvis du ikke tilmelder dig, tæller turneringen ikke.

Fra søndag kl. 18.00 kan der bookes tid i golfbox for spil den følgende mandag. Kun spillere på MH listen kan booke i MH fortrinsret.
Som det blev vedtaget i 2013, bookes der kun til de spillere som vitterligt kommer.
Bolden diskvalificeres ved forsøg på at omgå 4-bold reglen.

OBS-OBS Nyt i 2021. De tider som ikke er booket søndag kl. 24.00 frigives og alle klubbens medlemmer kan booke de tider.

Tilmelding i golfbox til mandagens turnering senest søndag kl. 22.

Der laves efter kl. 22 søndag, en startliste med løbende start kl. 05. mandag morgen.
Det er kun en proforma startliste, for at få det til at virke. I spiller på den tid I har booket.

Der sendes link og kode via mail. Herefter vil live scoring virke, som vi kender det fra vores gunstarter.
Tast din bruttoscore ved dit navn. Der kan sagtens være spillere på listen som du ikke er i bold med.
Her tastes naturligvis intet.

Der føres scorekort med hulscore på spiller og markør, således at eventuelle fejl i indtastninger rettes når runden er færdig. Scorekort opbevares på samme måde som var det en EDS runde. (2 måneder)

I tilfælde af at teknikken svigter, kan der tages et foto af scorekort og sendes til  51 92 59 33 umiddelbart efter runden.

Kontingent er 299 kr. årligt. Dækker alle almindelige matcher om mandagen. Aftenture, heldags arrangement og afslutning i oktober, betales særskilt.

Kontingent betales via golfbox:
Golfbox → klubturnering → Kontingent mandagsherrer 2021 →popup med betalingskort. Betal. – Online januar 2021.

Nye medlemmer:
Samme tilmeldings procedure i golfbox. Hver fredag  i spilleperiode tjekkes golfbox for nye medlemmer. MH listen for booking af tider vil altid være opdateret søndag. Er du ny og har brug for hjælp til at komme i gang i MH, så ring til Carl Andersen, tlf: Mandagsherrerne kan kontaktes på:
E-mail:        FLHA1970@gmail.com

Arrangementer:
Du kan løbende tilmelde dig årets arrangementer i golfbox.
Tjek kalenderen – betal – og kom konen i forkøbet.

Gennemgående turnering:
Antal spillerunder kan variere fra år til år.
Der er planlagt 27 turneringer, heraf vil de 21 være tællende i den gennemgående turnering.
Der handicap-reguleres.
Resultater findes på Golf Box.

Pointsystem i den gennemgående:
I klubbens almindelige mandags turneringer, spilles der i 2 rækker. Sideløbende kører en “alle-række”, hvilket betyder at den indeholder både A og B række.
Alle-rækken er den som giver point til den gennemgående turnering, nøjagtig som det kendes fra de foregående år.
Vinderen får 50 point uanset  om det er Stableford eller slagspil. Nummer to får 45, nummer 3 får 42, nummer 4 får 41 og så videre der ned ad.  NR. – dsq o.s.v. giver ingen point.
I  afslutningsturneringen er der dobbelt op på point. 100 – 90 – 84 – 82 – 80 etc.

Månedens Turnering:
7 gange i løbet af året afvikles “Månedens Turnering”.
Sidste tilmelding lørdag kl. 18:00 på golfbox, i gunstarter mandag, som afvikles i Svendborg.
Særskilt tilmeldingsfrist på heldags arrangement, aftentur og afslutningsturnering.
Mulighed for tilmelding til fællesspisning når man melder sig til turneringen i golfbox.
Uddeling af præmier for dagen og præmier for perioden.
I Gunstart spilles i 1 række.

Afgørelser ved lige scores i gunstarter, foretages manuelt således det ikke påvirker Order of merit i golfbox, hvor score deles:
1: Ulige huller.
2: Sidste 6 ulige
3: Sidste 3 ulige
4: Sidste ulige
5: Lodtrækning

I sæson 2021 er præmierne gavekort fra  vores sponsorer.
1. plads A-række: ?
2. plads A-række: ?
3. plads A-række: ?

1. plads B-række: ?
2. plads B-række: ?
3. plads B-række: ?

Afgørelser ved lige scores i almindelige mandagsturneringer, foretages manuelt således det ikke påvirker Order of merit i golfbox, hvor score deles:
1: Sidste 9
2: Sidste 6
3: Sidste 3
4: Sidste
5: Lodtrækning

Det er vigtigt at du tilmelder dig vores FB gruppe Mandagsherrer, så du kan modtage vigtige beskeder/informationer løbende gennem sæsonen.