Nyhedsbrev marts 2021

Kære golfdamer/piger

Så nærmer sæsonstarten sig med hastige skridt.

Vi starter op

Tirsdag d. 6. april 2021

Vi har igen i år valgt at lave en kombination af stableford – slagspil og andre spilletyper.

Turneringsplanen er færdig og vedhæftet denne mail. Der er forbehold for evt. ændringer, husk det altid er spilleformen som opgivet på golfbox på spilledatoen der er gældende. (Vi kan nemlig godt glemt at rette til begge steder J)

Klubaftener:
Vores klubaftener bliver som det plejer med forskellige spilleformer. Der bliver løbende starter fra kl. 14:04 til 16:20. De første 9 huller bliver tællende for matchen, men I kan spille alle de huller I kan nå inden spisning, som vil blive kl. 19:00.

Sommercuppen d. 20/7-21 og afslutningsmatchen d. 28/9-21, bliver med gunstart.

Seneste tilmelding til klubaften er altid søndagen før kl. 20:00. Spørgsmål til dagens match kan stilles til de turneringsledere der er oplyst i golfbox.

Årets kontingent 2021
Kontingentbetaling bibeholder vi på kr. 350,00 for hele sæsonen.  Beløbet indbetales inden din
1. spilledag til mobilepay 28 51 55 61 (Dodée)

Spilletider:

Formiddagsspil: kl. 11.14 – 12:22:
Ved tilmelding i golfbox skriv ”tidligt” i feltet ”starttid”

Eftermiddagsspil: Fortrinsret kl. 15.12 – 16.20:
Ved tilmelding i golfbox skriv ”sent” i feltet ”starttid”

Tilmeldingsfrister:
For nemheds skyld er tilmeldingsfristen altid søndagen før matchen kl. 20:00.

Sommercup og udflugter bliver oplyst særskilt 🙂

”Ekstra” spil:
Der bliver lavet lidt ”events” på spilledagene, 4 x Tælle putts, nærmest linjen på hul 7, længste drive på hul 1 – hul 9 og hul 13, nærmest hul 6 og hul 17 og spil fra Tee 54.
Så vær opmærksom på disse ”konkurrencer”.

Alle stableford matcher afgøres ved bedste 9-6-3 ellers laveste handicap – slagspil afgøres ved laveste handicap.

Husk at tage målebånd – flag mm. med ud hvis der er nærmest hul – længste drive eller andet sjov på dagen.

Ændring til formiddagsspil:
D. 11/5 – 6/7 og 27/7 er der kun fortrinsret fra kl. 14:04 – 16:20.

Årets Udflugt:

D. 8/6-21 håber vi at gentage succesen fra sidste år på Langelands Golfklub.
D. 13/7-21 tager vi til Langesø Golfklub.
Nærmere info herom senere, men sæt gerne x i kalenderen 🙂

50 års jubilæumsmatch:
Vi forventer at matchen afvikles lørdag d. 18/9-21 alt efter Coronasituationen.

Lady Fyn:

Vi håber på at denne kan afvikles fredag d. 13/8-21

Afslutningsmatch:

Afslutningsmatch og generalforsamling vil i år blive lagt tirsdag d. 28.september, Gunstart kl. 14:00

Der vil i år være 19 tællende runder (Markeret med T i turneringsplanen), hvis banen er klar pr.
6. april 2021, dvs. uden oplæg og til sommergreen. Der vil være 3 fratræk af vores 3 dårligste runder (incl. ej fremmødte runder), således at alle har mulighed for at holde ferie og alligevel være med i den samlede konkurrence.

Vi har stadig en mail adresse som I kan skrive til hvis I har ønsker / klager / spørgsmål mm.  Den hedder tirsdagsdamerne5700@gmail.com

I er også velkommen til at blive ven med Tirsdagsdamerne – Svendborg Golfklub på Facebook 🙂

Med håb om en fantastisk sæson med rigtig mange fremmødte damer.

Tirsdagsdamernes bestyrelse
Charlotte, Marianne, Susanne, Dodée, Inger, Ulla, Louise og Tina

HUSK:
I kan altid holde jer orienteret via Tirsdagsdamernes hjemmeside. Vi prøver at holde ”vores” side ajourført, og e
r altid glade for tilbagemeldinger fra jer

.

Vejledning til tilmelding i golfbox

På golfbox under klubturneringer finder I den pågældende turnerings dato fx. 26-05 TD-Corona.
Herefter trykker I enten på det blå felt med “Tilmeld her” eller foroven på linjen lige efter INFO hvor der står tilmelding.
Når dette er sket, så kommer der en siden frem hvor der står forespørgsler.
Det er her I vælger om I vil spille formiddag eller eftermiddag.
Tidligt = formiddag
Sent = eftermiddag
Feltet skal udfyldes med 1 af de 2 muligheder ift startlister.
I kommentar feltet skriver I hvis der er specielle hensyn på til starttiden på den pågældende match.