Sæsonafslutning for vores Rehab-Golf forløb

Vi har netop holdt sæsonafslutning for vores Rehab-Golf forløb, og selv i silende regn var humøret i top hos de 7 deltagere plus vores frivillige hjælpere.

Vi har haft en fantastisk sæson, og det er en fornøjelse at se den glæde og begejstring, der er hos deltagerne og hjælperne hver fredag.
Vi træner/spiller hver fredag fra kl. 9.30- 11.30, og her er også det “19 hul” hos Jane og Svendborg Golfrestaurant vigtigt.
Kender I nogen der har funktionelle handicaps, der kunne have glæde af at være med i vores forløb, så prik endelig til dem – vi vil tage imod dem med åbne arme !
Og så en meget glædelig nyhed:
Halbergs familiefond har doneret en el-scooter til Rehab-Golf forløbet, og det er vi utrolig taknemmelig for.
Skulle der sidde nogen ude i stuerne, der ligesom Halbergs familiefond, gerne vil bidrage til udviklingen af vores Rehap-Golf forløb, så tag endelig fat i Mikael Danielsen eller Jan Find Petersen, så vil de tage hånd om et muligt samarbejde.
Afslutningsvis er det værd at bemærke at vi godt kunne bruge lidt flere hjælpere, så har du lyst til at være med i et hyggeligt/ værdifuldt team, der gør en forskel for andre, så skriv en mail til ingridstrandby@gmail.com eller tlf. nummer: 40532630.

#Støtvoressponsorerdestøtteros