Numre i stedet for farver på teestederne

Tirsdag d. 3. november bliver alle teestedsmarkeringerne skiftet ud på Svendborg Golfklubs 18 huls bane, så de fremadrettet har numre i stedet for farver. Dermed følger Svendborg Golfklub den nye trend blandt golfklubber om at skifte fra de traditionelle farver til numre. De nye markeringer er lavet af Sørup Smede- og Maskineforretning.

Tallene ganget med 100 står for længden på banen. Dvs. spiller du fra teested 58 på banen rundt er banen ca. 5.800 m. ”Navnet” på teestederne er nu 48, 54, 58 og 62 – i den takt det er muligt, vil det selvfølgelig blive implementeret på såvel teestedsskilte, som baneguides, scorekort og konverteringstabeller. Det hele forventes klar ultimo marts 2016.
Med denne form for markering følger vi én af de vigtigste trends i moderne golf og gør op med de stigmatiserende farver og begreberne ”dametee” og ”herretee”. Nu handler det om, at man vælger det teested, der passer bedst til hcp., vejr og vind, temperament, dagsform etc. Alle spillere kan vælge frit – det handler om at spille fra det teested, der sikrer den bedste golfoplevelse. Vi håber, I tager godt imod de nye tiltag der sker i klubben og glæder os til at høre om jeres oplevelser fra banen. Hvis der er problemer i denne forbindelse hører vi gerne nærmere, så det kan blive rettet hurtigst muligt.

Med venlig hilsen

Baneudvalg/ Bestyrelsen

 

Teemarkeringer Nyt scorekort