Kvinder og golf 2023

Trænger du til at få rørt både kroppen og lattermusklerne, elsker du naturen og holder du af at møde nye mennesker, så er Kvinder & Golf lige noget for dig.

Kvinder & Golf er et 8 ugers forløb, hvor den ugentlige golftræning er kombineret med masser af socialt samvær, tid til kaffe og te, hygge på terrassen, nye venskaber, tapas og rosé.

I løbet af de otte uger vil du lære det basale i golfspillet. Du vil lære at slå de gode slag, begå dig på banen, skrive scorekort og få styr på de vigtigste regler. Du vil få træning i vores træningsområde, men også masser af tid med spil på banen.

Samtidig vil du få en stor gruppe nye golf veninder, der ligesom dig er helt nye i golfens verden. Under hele forløbet vil du blive fulgt af vores træner og en flok søde hjælpere, så du aldrig føler dig alene.

Forløbet koster 1299,- kr. og prisen dækker træning, sociale aktiviteter, en velkomstpakke, samt tapas og rosé til regelundervisningen, kaffe og kage på første træningsdag og grill på terrassen til vores afslutning. og meget mere.

Første træningsdag er onsdag d. 26. april, og udstyr sørger klubben for, i hele perioden. Der er plads til 20 deltagere efter “Først til Mølle” princippet.

For mere info – Send os endelig en mail på info@svendborg-golf.dk

Vi glæder os til at se dig!