Klubsponsorer Tina & Arne Petersen, SPAR Wandallsvej i Svendborg

Siger man SPAR Købmanden i Svendborg, dukker navnene Tina og Arne Petersen med stor sandsynlighed op. Idag er de ikke selv aktive købmænd mere, den tjans er overdraget til den ene af parrets sønner, nemlig Lennart, der med stor succes viderefører SPAR Wandallsvej.

Tidligere havde de også SPAR Mølmarksvej. Denne butik er nu frasolgt. Parret ejer stadig SPAR Tved, som dog er forpagtet ud.

SPAR Wandallsvej har gennemgået en nærmest totalrenovering og udbygning og har idag også både delikatesse og en stor og meget velassorteret vinafdeling.

Både Tina og Arne er super glade for at spille på vores smukke og velholdte bane. De er i år igang med den 3. sæson og nyder både golfspillet og det sociale liv, der følger med. Udover at spille i Svendborg holder begge også af udfordringerne på andre golfbaner – men Svendborgs dejlige bane er selvfølgelig nummer et.

Foruden golfen er især Arne ivrig cykelmotionist både indendørs i SOLO Fitness og udendørs på de danske – og europæiske – landeveje. Den store tur går i juli måned i år til Paris sammen med “Team Ringe” med Tina i følgebilen.

Som nævnt er det nu sønnen, Lennart, der i det daglige servicerer kunderne i SPAR Wandallsvej. Der er altid tid til en hyggelig snak, og så er der også altid en utrolig god service i butikken både fra Lennart himself og fra de dygtige medarbejdere. Prøv det gerne af – der er helt sikkert gode tilbud og superlækker mad i delikatessen og masser af gode vine i den velassorterede vinafdeling.

Vi takker mange gange for støtten Arne og Tina. I er i højeste grad med til, at vi kan drive klubben på den måde, som vi gør idag!
 
#støtvoressponsorerdestøtteros