Banestatus 19/9

Banerne kan spilles, om end med lejeforbedring – på fairways og kortere klippede arealer.

Men der er stadig meget vådt derude, og flere steder står der synligt vand – så flere dræn skal efterses for at konstatere om der er træk i dem.

Jordtypen på anlægget af den lerholdige type, som holder ufatteligt godt på vandet, og derfor bliver vi hårdt ramt når der falder koncentrerede nedbørsmængder som sidste uge.

Derfor er der stadig restriktioner på buggies, desværre – men enkelte medlemmer har fået et særligt kørekursus, som gør at de kan få lov at køre rundt på anlægget.

Hvis du er interesseret i at vide mere om dette, så kontakt Kenneth alternativt Emil.

Klippehøjden er sat en lille smule op på fairways som følge af de bløde forhold.

Rangen har også været lukket pga. vand, men er nu åben igen – men det er svært at samle bolde med maskinen, da den har tendens til at presse boldene ned i jorden når den er blød.

Så det foregår med håndkraft.

Der skal i næste uge graves efter dræn, blandt andet på hul 3 på 18-hulsbanen – så vis hensyn og hav tålmodig med arbejdet.

Langtidsvejrudsigterne ser lige nu forholdvis tørre ud – så der er håb om at det smitter af på banen, og at den generelle lejeforbedring kan ophæves, og alle der måtte have behov for det, kan køre buggy igen.

Følg med på hjemmesiden for sidste nye info.

Tak for forståelsen og de udfordringer som vejret nu en gang giver – håbet er stadig at vi kan få en god afslutning på sæsonen.

På vegne af chefgreenkeeperen

Baneudvalget