Hjælp Danmarks Radio i et studie om søsyge

På vegne af Danmarks radio har vi fået en forespørgsel på om nogle af vores medlemmer kunne tænke sig at hjælpe med et forsøg ang. søsyge. I kan læse mere og kontakte Robin fra Danmarks Radio herunder.

Mit navn er Robin Crisp, og jeg er journalist på DR’s Madmagasinet, som bliver sendt på DR1. Jeg er ved at lave et program om ingefær, hvor jeg blandt andet skal teste, om det virker mod søsyge. I den forbindelse leder jeg efter 4 kvinder og 4 mænd, der til tider døjer en smule med søsyge, og som vil medvirke i et forsøg. Det går ud på, at halvdelen får nogle ingefærpiller og den anden halvdel får nogle sukker- eller kalktabletter og er kontrolgruppe. Så skal man bare være i en skibssimulator i en times tid og løbende notere, hvordan man har det. Det går selvfølgelig ikke ud på, at man for det så dårligt, at man kaster op, men vi vil gerne se, om ingefær faktisk hjælper mod følelsen af kvalme. Det foregår d. 6. februar kl. ca. 15-19 ved Simac i Svendborg.

Hvis det lyder som noget du kunne være interesseret i eller har spørgsmål til, så kan jeg kontaktes på mail: rocr@dr.dk eller på telefon: 2854 0206