Restauranten, Buggy kørsel, Midlertidig lokal regel og Banestatus

Kære medlemmer,

RESTAURANTEN
Jesper Ringsmose åbner på fredag for Take Away fra restauranten – vi informerer mere om dette på hjemmesiden og på vores Facebook side. Men nu bliver det muligt at tage mad med hjem efter runden og også at få kaffe og sandwich to go med på runden. Vi glæder os allerede.

BUGGY
Der åbnes også for kørsel med buggyer igen. Sekretariatet kontaktes for udlejning indtil andet meldes ud og det foregår som sidste år her i starten. Du finder flere informationer her: https://svendborggolfklub.dk/greenfee/

Vi skulle her pr. 1.3 haft et nyt system, hvor man har en box til buggy nøgler, der er kædet sammen med bekræftelsen af din startid, men det er desværre blevet lidt forsinket pga. COVID-19 – vi informerer så snart der er nyt.

MIDLERTIDIG LOKAL REGEL
Vi fortsætter selvfølgelig med at bruge vores midlertidig lokal regel om oplæg – der hænger stadigvæk opslag i klubhuset og du kan også finde dem inde på hjemmesiden: https://svendborggolfklub.dk/lokale-regler/

BANESTATUS
Generelt så kan i følge med på forsiden af hjemmesiden – der ligger altid en opdateret BANESTATUS, der fortæller om hvad banens status er lige pt. – om der er nogle restriktioner eller hvad der arbejdes med – gødninger, propning etc. Når vi snakker banen, vil der også forekomme informationer i form af popups, når du booker og bekræfter din tid – venligts læs dem, da der kan være vigtig info.

SIDSTE NYT
I bunden på forsiden kan I altid finde de sidste nyheder, der er sendt ud, der er altid relevant information fra klubben, så giv jer til at kigge der, hvis I mangler informationer. Vi lægger også meget ud på vores Facebook side, men det bliver altid hjemmesiden, der er den bærende kraft for vores kommunikation.

Mvh.
Sekretariatet