Referat Junior Opstartsmøde

Vi havde et hyggeligt infomøde i går aftes, og det blev vedtaget, at træningen fremover starter kl. 16.30, for at tilgodese de spillere der har lange skoledage.
Desuden er træningsprogrammet ændret lidt, så træningen i 2016 vil vare 2 timer.

Der vil i år blive arrangeret en række aktiviteter for juniorspillerene i sommerferien og så en 3 dages golfcamp. Den 13/14/15 juli bliver der lavet en sommercamp med overnatning i klubben. Vi planlægger detaljerne i de kommende måneder, og I vil selvfølgelig blive informeret her på FB-siden og på hjemmesiden. Sæt et kryds i kalenderen allerede nu, så vi kan få nogle hyggelige og sjove dage sammen i juli.

Der er træningsopstart tirsdag den 5/4 kl. 16.30, og de 2 første gange vil Kristian og Thomas TK være på plads som trænere, og de glæder sig til at se en masse glade spillere til træning og hygge.

I er alle velkommen til at tage venner med til træning, så vi kan få så mange med i truppen som muligt. Jo flere vi er, jo sjovere bliver det at spille golf. I er også meget velkommen til at tage venner med på andre dage, og I kan altid gå ind i shoppen til Henrik eller Kristian og låne udstyr gratis.

Vi glæder os til sæsonen 2016

Mvh
Sportsudvalget