Golfens dag 2024

Har du og din familie lyst til at prøve at spille golf, så kom til Golfens Dag søndag d. 14 april 2024 kl. 10.00 i Svendborg Golf Klub
Svendborg Golf Klub slår nemlig dørene op og inviterer alle interesserede indenfor.
Både børn og voksne er velkomne til at kigge forbi, og få en introduktion til spillet, hvor alle på tværs af alder, køn og niveau, takket være det særlige handicap-system, kan spille mod hinanden.
Du kan helt gratis og uforpligtende, få en introduktion til det at spille golf, når vi byder på et par hyggeligt timer med socialt samvær samt mad og drikke i naturskønne omgivelser – og viser lidt af alt det, som golf kan byde på.
Hvorfor golf?
•Golf giver spændende og underholdende udfordringer med socialt samvær.
•Alle spiller på lige fod og hele livet. Voksne og børn, venner og forretningsforbindelser – du kan spille med alle uafhængigt af køn, alder og evner – fra vugge til grav.
•Golf giver varierende og smukke naturoplevelser – hele året og i hele verden.
Program for dagen:
•Vi mødes ved hovedindgangen ved Svendborg Golf Klub
•Vi giver en introduktion til golf
•Prøv kræfter med vores par 3-bane, puttegreen og drivingrange
•Deltag i sjove konkurrencer i løbet af dagen
•Vi er vært med øl, sodavand og grillpølse og yderligere information i klubhusetDer er åbent hus fra kl. 10 til kl. 14. og selve arrangementet tager ca. 2 timer

Påklædning og udstyr
Golfens Dag handler ikke om stil, glamour eller dresscode.
Derfor skal du heller ikke bekymre dig om, hvad du skal have på. Tag noget behageligt tøj på samt fornuftigt fodtøj – mere skal der ikke til.
Du skal heller ikke bekymre dig om hverken driver, putter eller jern. På Golfens Dag kan i låne det nødvendige golfudstyr af os.
Du er naturligvis velkommen til at medbringe eget eller lånt udstyr, hvis du har lyst og mulighed.
Instruktion/undervisning
Vores træner og hjælpere på dagen klar til at tage imod dig og instruere dig i golfspillets fortræffeligheder – det bliver nogle spændende uformelle timer, hvor du både vil blive undervist og underholdt på bedste vis.
Hygge på terrassen
Efter at have været rundt på vores flotte anlæg, afsluttes dagen med grillpølser og drikkelse i vores hyggelige restaurant, hvor der vil være rig lejlighed til at spørge vores medlemmer om hvordan det er at medlem i Svendborg Golf Klub
Tilmelding
For at kunne tilrettelægge dagen optimalt med hensyn til trænere og medhjælpere samt efterfølgende spisning, vil vi meget gerne have, at man tilmelder sig ved at sende os en mail på info@svendborg-golf.dk hvor man skriver, hvor mange personer, man kommer og besøger os.
Vi håber, at du har lyst til at deltage i dagens spændende aktiviteter og måske du endda får lyst til at starte som prøvemedlem, hvor du i trygge rammer lærer at spille golf og finder ud af, om golf er noget for dig.
Vi har altid plads til flere og vi glæder os til at se dig.
De bedste hilsner
Alle os fra Svendborg Golf Klub