Baneudvalgsmøde

Der var baneudvalgsmøde i går, og følgende blev besluttet.

 

Hul 3 (18 huls) stien fra tunnel til gul tee, skal vi lave på et tidspunkt, således der ikke vil samle sig en stor sø, efter meget regn, og stien skal belægges med flis. Der vil ligeledes blive kigget efter andre stier, og i det omfang vi kan nå det.

Hul 5 (18 huls) rød tee flyttes længere mod venstre, således at man får frit spil lige ned af hullet, fremfor at have det store træ nede i hazarden lige foran sig.

Hul 14 (18 huls) Hullet spilles som et af de sværeste huller på banen, for tiden, og med træer lige midt i spilleretningen, bliver det ikke nemmere. De træer bliver ikke mindre med tiden. Vi valgte at fjerne de 3 træer som stod længst mod vendstre, og lade det sidste stå, længst mod højre. Det åbner op, for mere spil lige frem, bunkeren bagved bliver mere synlig, og det bliver mere indbydende, at slå sin bold ned i doglegget. Vi vil se på mulighederne/økonomien, i at plante en 5-10 større træer, i semirough til højre, hvor der allerede er nogle træer, men med skader.

Hul 3 (9 huls) Vi har fjernet thujahækken ved gul tee, og det bliver erstattet af en net. Det var meningen vi ville flytte græstørv fra vores reperations tee, men det græs var ikke klar til at blive flyttet på nuværende tidspunkt. Så 3. gul tee, bliver kraftigt eftersået, og så må vi se hvordan det udvikler sig.

 

 

hul 14  (2)

hul 14  (1)