Mandagsherrer – åbning af turneringer i Corona tiden

For at komme i gang med turneringer igen, men samtidig overholde DGU´s anbefalinger er bestyrelsen nået frem til følgende fremgangsmåde:

Tilmelding i golfbox til mandagens turnering senest søndag kl. 22.
Bookning af tid i golfbox senest søndag kl. 22.

Der laves efter kl. 22 søndag, en startliste med løbende start kl. 05. mandag morgen.
Det er kun en proforma startliste, for at få det til at virke. I spiller på den tid I har booket.

Der sendes link og kode via mail. Herefter vil live scoring virke, som vi kender det fra vores gunstarter.
Tast din bruttoscore ved dit navn. Der kan sagtens være spillere på listen som du ikke er i bold med.
Her tastes naturligvis intet.

Der føres et stykke papir/scorekort med hulscore på spiller og markør, således at eventuelle fejl i indtastninger rettes. Papir/scorekort med egen underskrift, opbevares på samme måde som var det en EDS runde. (3 måneder)
Markør godkender mundtlig. Scorekort skifter IKKE hænder.

I tilfælde af at teknikken svigter, kan der tages et foto af papir/scorekort og sendes til  51 92 59 33 umiddelbart efter runden.

Turneringsplan opdateres uge for uge i Corona – tiden.

På klubbens hjemmeside findes en pdf udgave af scorekort som kan udskrives.

Klubbens lokale naturmand Erhardt Ecklon har sammen med en tysk hjemmeside fået vores nye konverterings tabeller og index nøgle lagt ind. Oversat til dansk. Der er tale om et dobbelt scorekort beregnet til 4 x mænd og 4 x damer. Navn og handicap indtastes. Så kommer der streger på kortet. Kan herefter udskrives på hjemme printer.
Når handicap indsættes skal der være et minus foran hcp som f.eks:    -20,6

Findes i følgende kombi: