Turneringsbestemmelser 2018

HVEM KAN DELTAGE:
Alle handicap spillere  op til HCP. 42
Alders begrænsning: Fra det år man fylder 15.

Torsdags turnering er valgt til at indgå i Abacus KlubCup 2018 med 4 turneringer. Følgende datoer er valgt: 10. maj, 14. juni, 12. juli og 2. august.
Se særskilt opslag med Abacus KlubCup 2018.

TURNERINGSFORMER:
Afvekslende. – men mest stableford.
Uanset hvilken turneringsform der spilles, skal resultat altid omregnes til Stableford point. Der spilles fra Tee 48 (damer) og Tee 58 (herrer).

HOLDSAMMENSÆTNING:
Foretages af turneringsledelsen. –(næsten)Altid 3 – bolde.

START TIDER:
Første start altid kl. 14.00.  Sidste start- tid fremgår af turneringslisten
Første turneringsdato:  5. april. Sidste turneringsdato: 27. september.

TURNERINGSFEE:
30 Kr.

RÆKKEINDDELING:
A  –  RÆKKE:  hcp.  + 3  –   20,2
B  –  RÆKKE:  hcp.   20,3  –  37

AFGØRELSE VED LIGE SCORES:
Sidste   9 – 6 – 3 – 1/lodtrækning.

PRÆMIER:
Både i  A-  og  B-  række  hver torsdag  til 1-2-3

(forudsat min. 12 deltagere i rækken).

Desuden 3 gennemgående præmier i DAME-række og i 3 Herre-rækker. I alt 12 præmier.

Herre rækker for de gennemgående præmier inddeles som følger:

Række  A: hcp.  +3 – 15.8
Række  B: hcp. 15,9- 22.7
Række  C: hcp. 22,8- 42.0

Indplacering i række sker ved første deltagelse i TT, og ændres ikke, uanset hcp-ændringer, i løbet af sæsonen.

Gennemgående præmierække point er = spillerens 21 (2018) bedste TT-resultater.

PRÆMIEOVERRÆKKELSE:
Datoer for samlet start er: 31. maj og 2. august.
Efterfølgende fællesspisning og overrækkelse af præmier for de runder som er afviklet. Gennemgående præmier overrækkes ved sæson-afslutning under festlige former.

Kuvertsystem:
På dage hvor der ikke er fælles start kan kuvertsystemet benyttes hvis man ønsker at slå ud FØR fortrinsretten på spilledagen.
Før spillets startes, udfyldes kuvert med dato, navn, DGU nummer. Læg dagens matchfee i kuverten og smid den i brevsprækken hvor der står Torsdagsturnering.

TILMELDING:
Ingen forhåndstilmelding nødvendig, undtaget når vi har samlet start – bare mød op, og meld dig til turneringsledelsen.
Ved samlet start, kan tilmelding kun foregå via GOLFBOX. Senest tirsdag kl. 20.00 i spilleugen.
Da sidste deltager i turneringen er en af turneringslederne, vil der altid  være en medspiller til dig, hvis du er fremme 10 min. før sidste start.