Tirsdagsdamer

Værd at vide om Tirsdagsdamerne!

Alle kvinder med handicap max. 42,0 er meget velkomne i Tirsdagsdamerne.

Der spilles i A- B- og C-række. (A hcp: 0 – 19,7, B hcp: 19,8 – 28,3 og C hcp: 28,4 – 42,0)

Kontingent: 150 kr. årligt + matchfee på 30 kr.

Er du interesseret, håber vi, du vil møde op. Du skal være meget velkommen.

April er en gratis prøvemåned for alle evt. nye medlemmer.

Vi spiller første gang tirsdag den 3. april 2018. Sæsonen slutter den 29. september 2018.

Månedsprogrammer og øvrige arrangementer kan læses her på hjemmesiden – men også på Tirsdagsdamernes opslagstavle i klubhuset! Tilmeld dig Tirsdagsdamernes Nyhedsbrev, så er du hele tiden opdateret 🙂

(Tilmeld til Tirsdagsdamerne5700@gmail.com)

Turneringerne er åbne. Det vil sige at gæstespillere udefra kan deltage hvis de opfylder hcp. grænsen. Disse betaler normal greenfee samt turneringsfee , men deltager ikke i præmierækken.

SGK – medlemmer, som ikke er medlem af Tirsdagsdamerne, kan deltage i turneringerne mod betaling af den til enhver tid givne turneringsfee blot hcp. grænsen er opfyldt – Disse spillere deltager hverken i dagens præmierække eller i den gennemgående turnering. Så her er en mulighed for at tage en veninde fra en anden golfklub med!

Vi glæder os til at se dig!

Spilletidspunkter / spilleformer mm.

Vi spiller turnering hver tirsdag.

Formiddagsspil: kl. 11.15 – 12:00:

Aflevér dit scorekort senest kl. 11:00 til matchledelsen som sætter hold.

Betaling fortsat i kuvertsystem. Kuverten lægges i postkassen, inden man slår ud.

Husk at tage målebånd – flag mm. med ud hvis der er nærmest hul – længste drive eller andet sjov på dagen.

Eftermiddagsspil: Fortrinsret kl 15.00 – 16.15 (April- september fra kl 15.00 – 16:00). (Tiderne kan justeres i forhold til antal deltagere efter sæsonstart!)

“Komme sent liste” fra kl. 15.45 – 16.10 fra maj til og med august måned.

I sæsonen 2018 har vi 6 sponsorturneringer.

Vi spiller stableford, slagspil og forskellige former for holdspil.

Alle stableford- og slagspilturneringer er tællende, det vil dog sige at vi fratrækker de 3 dårligste runder/fravær i den gennemgående match, således at alle har mulighed for at være fraværende uden at det går ud og den gennemgående som sponsoreres af De 4 årstider. Slagspilturneringer vil dog blive omregnet til stablefordpoint i den gennemgående turnering.
I sæsonen 2018 vil der derfor være 18 tællende runder til den gennemgående turnering.

Særlige arrangementer

Klubaften. (se nærmere under ‘TD-klubaften)

En gang om måneden holder vi klubaften.
Vi starter ca. kl. 19.00. Vi spiser og hygger os sammen og undervejs er der uddeling af sponsorpræmier og præmiechecks.
Se opslag med tilmelding på Tirsdagsdamernes opslagstavle,eller tilmeld dig på Tirsdagsdamerne5700@gmail.com.
Vi spiller kun 9 eller 16 tællende huller på klubaftener. ( Se matchplan for sæsonen) Det er altid de 9 eller 16 første huller der er tællende, men man er velkommen til at spille alle 18 huller, bare man er klar kl. 19:00.

Sommer Cup Tirsdag d. 17. juli 2018.

Sommercuppen afvikles i år d. 17. juli 2018 for 8. år i træk.. Der spilles 3×9 huller med 3 forskellige spilformer. ARRANGEMENTET VARER HELE DAGEN!
Her kræves tilmelding forud.
TILMELDING ER EFTER ‘FØRST TIL MØLLE’ princippet, da der er loft over deltagerantal. Kun tilmelding via liste i klubben

Årlige udflugt:

Vi har en årlig udflugt, som vi i år på opfordring vil lave som en 2 dages tur. Nærmere herom senere.