Tirsdagsdamer

Værd at vide om Tirsdagsdamerne!

Alle kvinder over 21 år med handicap max. 42,0 er meget velkomne i Tirsdagsdamerne.

Der spilles i A- B- og C-række. (A hcp: 0 – 19,7, B hcp: 19,8 – 28,3 og C hcp: 28,4 – 42,0)

Kontingent: 150 kr. årligt + matchfee på 30 kr.

Er du interesseret, håber vi, du vil møde op. Du skal være meget velkommen.

April er en gratis prøvemåned for alle evt. nye medlemmer.

Vi spiller første gang tirsdag den 4. april 2017. Sæsonen slutter den 26. september 2017.

Månedsprogrammer og øvrige arrangementer kan læses her på hjemmesiden – men også på Tirsdagsdamernes opslagstavle i klubhuset! Tilmeld dig Tirsdagsdamernes Nyhedsbrev, så er du hele tiden opdateret 🙂

(Tilmeld til Tirsdagsdamerne5700@gmail.com)

Turneringerne er åbne. Det vil sige at gæstespillere udefra kan deltage. Disse betaler normal greenfee samt turneringsfee – og deltager i præmierækken.

SGK – medlemmer, som ikke er medlem af Tirsdagsdamerne kan deltage i turneringerne (dog ikke i de gennemgående ) mod betaling af den til enhver tid givne turneringsfee blot hcp. og aldersgrænse er opfyldt – men deltager ikke i præmierækken. Så her er en mulighed for at tage en veninde fra en anden golfklub med!

Vi glæder os til at se dig!

Spilletidspunkter / spilleformer mm.

Vi spiller turnering hver tirsdag.

Formiddagsspil: kl. 11.22 – 12:00:

Kom kl. 11:00 og  aflevér dit scorekort til matchledelsen: Matcheledelsen sætter hold.

Betaling fortsat i kuvertsystem. Kuverten lægges i postkassen, inden man slår ud.

Husk at tage målebånd – flag mm. med ud hvis der er nærmest hul – længste drive eller andet sjov på dagen.

Eftermiddagsspil: Fortrinsret kl 15.15 – 16.30. (April- september fra kl 15.15 – 16:00). (Tiderne kan justeres i forhold til antal deltagere efter sæsonstart!)

“Komme sent liste” fra kl. 16:00 – 16.22 fra maj til og med august måned.

I sæsonen 2017 har vi 6 sponsorturneringer + Pink Cup.

Vi spiller stableford, slagspil og forskellige former for holdspil.

Alle stableford- og slagspilturneringer er tællende, det vil dog sige at vi fratrækker de 3 dårligste runder/fravær i den gennemgående match, således at alle har mulighed for at være fraværende uden at det går ud og den gennemgående som sponsoreres af De 4 årstider. Slagspilturneringer vil dog blive omregnet til stablefordpoint i den gennemgående turnering.
I sæsonen 2017 vil der derfor være 15 tællende runder til den gennemgående turnering.

Særlige arrangementer

Klubaften. (se nærmere under ‘TD-klubaften)

En gang om måneden holder vi klubaften.
Vi starter ca. kl. 19.00. Vi spiser og hygger os sammen og undervejs er der uddeling af sponsorpræmier og præmiechecks.
Se opslag med tilmelding på Tirsdagsdamernes opslagstavle,eller tilmeld dig på Tirsdagsdamerne5700@gmail.com.
Vi spiller kun 9 eller 16 tællende huller på klubaftener. ( Se matchplan for sæsonen) Det er altid de 9 eller 16 første huller der er tællende, men man er velkommen til at spille alle 18 huller, bare man er klar kl. 19:00.

Pink Cup SØNDAG d. 11. juni 2017.

Pink cup afvikles i Svendborg Golfklubs regi for 13. år i træk.
Det er en åben turnering med samlet start kl. 10:00.  Specificeret program vil blive sat op under ‘særlige arrangementer’ her på siden samt i golfklubben. ( hcp. 0 – 46,0) Her kræves tilmelding forud.

Sommer Cup Tirsdag d. 18. juli 2017.

Sommercuppen afvikles i år d. 18. juli 2017 for 7. år i træk.. Der spilles 3×9 huller med 3 forskellige spilformer. ARRANGEMENTET VARER HELE DAGEN!
Her kræves tilmelding forud.
TILMELDING ER EFTER ‘FØRST TIL MØLLE’ princippet, da der er loft over deltagerantal. Kun tilmelding via liste i klubben

Årlige udflugt:

Vi har en årlig udflugt, som vi i år på opfordring vil lave som en 2 dages tur. Det bliver fredag d. 1/9 til lørdag d. 2/9-2017. Nærmere herom senere.