Praktiske oplysninger 2018:

Fortrinsret i tidsrummet 14.00 til 16.29

Alle årets turneringer i MH er lagt i golfbox. Der er åben for tilmelding i golfbox til de enkelte turneringer 14 dage før afvikling. DU SKAL TILMELDE DIG DEN ENKELTE TURNERING I GOLFBOX – DET ER IKKE NOK AT BESTILLE TID. Hvis du ikke tilmelder dig tæller turneringen ikke.

Tavlen i klubhuset er fortid. Fra søndag kl. 18.00 kan der bookes tid i golfbox for spil den følgende mandag. Kun spillere på MH listen kan booke i MH fortrinsret.
Som det blev vedtaget i 2013, bookes der kun til de spillere som vitterligt kommer.
Bolden diskvalificeres ved forsøg på at omgå 4-bold reglen.

Kontingent er 300 kr. årligt. Dækker alle almindelige matcher om mandagen. Aftenture og afslutning i oktober, betales særskilt.

Kontingent betales via golfbox:
Golfbox → klubturnering → Kontingent mandagsherrer 2018 →popup med betalingskort. Betal.

Nye medlemmer:
Samme tilmeldings procedure i golfbox. Hver fredag  i spilleperiode tjekkes golfbox for nye medlemmer. MH listen for booking af tider vil altid være opdateret søndag. Er du ny og har brug for hjælp til at komme i gang i MH, så ring til Thomas Kristensen, tlf: 60 24 28 99

Mandagsherrerne kan kontaktes på:
E-mail:        FLHA1970@gmail.com

Arrangementer:
Du kan løbende tilmelde dig årets arrangementer i golfbox.
Tjek kalenderen – betal – og kom konen i forkøbet.

Gennemgående turnering:
Antal spillerunder kan variere fra år til år.
De 18 bedste matcher tæller i den gennemgående.
Der handicap-reguleres.
Resultater findes på Golf Box.

Pointsystem i den gennemgående:

Vinderen får 45 point uanset  om det er Stableford eller slagspil. Nummer to får 44 og så videre der ned ad.  NR. – dsq o.s.v. giver ingen point.
I  afslutningsturneringen er der dobbelt op på point. 90 – 88 – 86 etc.

Månedens Match:

7 gange i løbet af året afvikles Månedens Match.
Sidste tilmelding kl. 15.15 på golfbox, i de 4 som afvikles i Svendborg.
Særskilt tilmeldingsfrist på heldagstur, aftentur og afslutningsturnering.
Mulighed for tilmelding til fællesspisning når man melder sig til turneringen i golfbox.
Uddeling af præmier for dagen og præmier for perioden.

Afgørelser ved lige scores i månedsmatcher, foretages manuelt således det ikke påvirker Order of merit i golfbox:

1. Antal slag eller point
  2. Ulige huller
  3. Laveste handicap
  4. Lodtrækning

I sæson 2018 er præmierne gavekort fra  vores sponsorer.
1. plads: gavekort 500,-
2. plads: gavekort 300,-
3. plads: 4 øl fra Svendborg Golf restaurant

Der spilles i en række.

Det er vigtigt at du tilmelder dig vores FB gruppe Mandagsherrer, så du kan modtage vigtige beskeder/informationer løbende gennem sæsonen.