Velkommen til mandagsherrerne

Klubbens formål er at afholde en turnering hver mandag, samt en gennemgående turnering i sæsonen. Formålet er også at udvikle mandlige golfspillere med godt kammeratskab, sportsånd og hyggeligt samvær.

Medlemskab er simpelt – og nødvendig for en herreklub. Du er mandlig golfspiller, fyldt 18 år, medlem af Svendborg Golf Klub og spiller med max. 32 tildelte slag.

Kontingent og turneringsfee er i 2017 sat til kr. 300.- ingen match fee, udover lidt egenbetaling ved heldagstur, aftentur og afslutningen i oktober.
Betales via golfbox.

Alt det Kloge Åge står i vedtægterne, som kan hentes på hjemmesiden.
Sæsonen starter mandag d. 3. april 2017 med gunstart klokken 15.30. Vi håber at se gamle som nye ansigter.
Spilleformen er pålagt bestyrelsen at udforme – herunder at sikre en fornuftig vekslen mellem stableford og slagspil.

Der spilles i 1 række.

Turneringsledelsen forestår gennemførelse af turneringerne i overensstemmelse med DGU´s anbefalinger.
Turneringsledelsen sætter ikke hold.
Der spilles 4 bolde.
Man tilmelder sig de enkelte turneringer via golfbox. Scorekort afleveres kort efter runden.

Som nyt medlem er det vigtigt at du:

· Synes du er velkommen

· Får en god introduktion

· Spørger når noget er uklart

· Lærer nye spillere at kende

Udformningen af pointsystemet bestemmes af bestyrelsen:
Turneringens resultat kan følges på Golfbox.

Månedens Match og aftenture.
Der afholdes 7 månedens matcher i løbet af 2017. Alle med gunstart og efterfølgende fælles spisning/præmieoverrækkelse. En af disse er i år en heldagstur søndag den 18. juni. Den anden er en aftentur, en almindelig mandag.

Kontakt e-mail Mandagsherrer@live.dk

Du finder os på Facebook. Søg på Mandagsherrer