Klub 81

1. Der indgået en aftale mellem følgende fem parter:
    1. Faaborg Golfklub
    2. Svendborg Golf Klub
    3. Vestfyns Golfklub
    4. Blommenslyst Golfklub á 2014
    5. Langesø Golf Club (LGK)

Formålet med aftalen er, at fuldtidsmedlemmer i en af de fem klubber, på alle ugens 7 dage, kan spille uden at betale greenfee i de fire øvrige klubber. Tilmelding foretages i sekretariatet eller på mail til brp@svendborg-golf.dk
Prisen er kr. 800,-. Tilmeldingen gælder for et kalenderår, uanset tilmeldingstidspunktet.

Ved spil på en af de fire udebaner skal man indskrive sig individuelt i Golfbox tidsbestillingen.

Der afholdes minimum en årlig turneringe, hvor kun Klub 81 medlemmer kan deltage.

En del af paragrafferne siger følgende.

1. Der indgås en aftale mellem følgende fire parter:
    1. Blommenslyst Golf Klub af 2014
    2. Faaborg Golfklub
    3. Svendborg Golfklub
    4. Vestfyns Golfklub
    5. Langesø Golfklub
  2. Formålet med aftalen er, at fuldtidsmedlemmer i en af de fem klubber, på alle ugens 7 dage, kan spille uden at betale greenfee i de fire øvrige klubber.
  3. Aftalen er frivillig. Dette indebærer, at de medlemmer, der ønsker at gøre brug af ordningen, skal tilmelde sig i deres hjemmeklub.
  4. Medlemmer skal betale en afgift på kr. 800,- til hjemmeklubben. Afgiften gælder for kalenderåret 2017, uanset indmeldelsestidspunkt.
  5. Afregningsperioden er fra 1/10-2016 til 31/12-2017
  6. Den enkelte klub fremsender en medlemsliste og besøgsliste over deres Klub 81 medlemmer/gæster til Svendborg Golf Klub pr 30/9 og 31/12.
  7. Medlemmer, som overgår til en af de øvrige klubber, uden fysisk at flytte, kan ikke opnå medlemskab, uden godkendelse af nuværende hjemmeklub. Nye medlemmer kan kun optages, såfremt de indmeldes i den klub, der har ens bopælsområde som naturligt område. I tvivlstilfælde skal de respektive klubber godkende medlemmet før endelig optagelse
  8. Ved spil på en af de fire udebaner skal man indskrive sig individuelt i Golfbox tidsbestillingen.
  9. Der afholdes en årlig gennemgående turnering, hvor kun Klub 81 medlemmer kan deltage.