Kaninerne

Rigtig hjertelig velkommen til sæson 2018 for kaninmatcher. Vi glæder til at se mange nye medlemmer og vi glæder til os at hilse på vore mange stabile erfarne golfspillere, der som hidtil yder en stor indsats for at vore nye medlemmer føler sig velkomne i vores dejlige golfklub.

I lighed med sæson 2017 spiller vi hver onsdag på 9 – huls banen. Der kræves ingen tilmelding på forhånd, du møder blot op og afleverer dit scorekort sammen med et turneringsgebyr på kr. 25,-.

Den sidste onsdag i månederne april, maj, juni, juli, august og september spiller vi 9 huller på vores 18 huls bane, så alle får lejlighed til at prøve den ”store” bane. Når vi spiller på 18 huls banen afslutter vi med fælles spisning og med uddeling af præmier. Turneringen starter hver gang med gunstart kl. 16.00 og der skal ske tilmelding i Golfbox – FØLG MED PÅ OPSLAGSTAVLEN OG HJEMMESIDEN.

Vi glæder som sagt rigtig meget til at se jer alle her om onsdagen, så vi kan få nogle hyggelige timer sammen.