Junior og minigolfer

golf

Kunne du tænke dig at prøve en anden sportsgren, med masser af turneringer og sociale arrangementer og mulighed for udvikling er du landet det helt rigtige sted.

At være junior i Svendborg Golfklub.

I Svendborg Golfklub sætter vi Juniorne først, de er vores nutid og fremtid og derfor sørger vi for at have et godt træningsmiljø og en masse muligheder for sociale arrangementer, såsom Junior Camp og juniorugen hvor I også har mulighed for at tage jeres venner med, så de kan prøve sporten.

Vores træner, Fredrik Johnsson sørger for et træningsprogram der udvikler juniorne både fysisk og mentalt, så de får de bedste rammer for at blive en fantastisk golfspiller. Sideløbende med træningen vægtes skabelsen af et sundt, attraktivt og ikke mindst sjovt miljø, der vil få de unge spillere til at føle sig som en del af klubben, komme til træning og deltage i klubbens andre aktiviteter.

Træningen ligger om fredagen, minigolferne (5-8 år) træner fra kl. 16-17, med efterfølgende spil på par 3 banen og juniorne (8-21) træner kl. 17-18, med efterfølgende spil på enten 9 huls eller 18 huls banen.

Efter træningen håber vi på lidt hyggeligt samvær, evt. med lidt af spise, hvor forældrene naturligvis også er velkommen.

Derudover vil der om tirsdagen være spil for ungerne på banen kl. 17, sammen med nogle af vores juniortrænere, hvor fokus er hygge, sjov og naturligvis læren om at være golfspiller, mht. etiketten og regler.  Der vil på vores Facebook side, Juniorer Svendborg golf klub, blive lagt oplysninger op om dette fra uge til uge, hvor man kan melde sig til.

Én gang om måneden vil der, i stedet for træning om fredagen, være spil på banen med efterfølgende fællesspisning, hvor forældrene naturligvis også er velkommen.

Sidst på året vil der være en større match for juniorne, igen med efterfølgende spisning, hvor der også vil være præmier til bl.a. årets slider, hcp. Raketten og hvad vi nu ellers kan finde på ????

I løbet af året vil der være forskellige arrangementer for juniorne, såsom juniorcampen. Dette er en 2 dags camp, med overnatning i klubben, enten udendørs i telte eller inde i klubhuset (kommer an på antal af deltagere og vind/vejr). Der vil være træning ved Fredrik Johnsson, samt spil på banen, derudover vil der være flere sjove aktiviteter, som natgolf og små konkurrencer. Vi slutter af med fælles frokost på sidste dagen. I år (2018) vil dette blive afholdt d. 10-11/5.

Der er også turneringer i løbet af året som juniorne kan spille med i, når de har lyst og træneren har givet grønt lys for at de er klar. Der er f.eks. Pro Golf Fyn tour, som er en gennemgående turnering, hvor der hver år er forskellige klubber der ligger bane til. Der spilles på flere niveauer, så alle kan være med ligegyldigt hcp. Det er dage fyldt med samvær, hygge og man møder andre juniorer og prøver andre baner. Og så er der jo præmier til de bedste spillere ????

Der er også JDT, Junior Distrikt Tour, hvor der også er mulighed for spil på nye, andre baner og samvær med andre juniorer. Tilmeldingen til i år er slut.

DGU laver hver år en junioruge, hvor fokus selvfølgelig er juniorne. Her kan hver klub selv bestemme hvad der skal ske og over hvor mange dage. Desværre falder juniorugen i år (2018) i uge 32, hvor ungerne starter op i skole igen og vi er også lidt udfordret af at vores træner, Fredrik Johnsson kun er i klubben onsdag til lørdag. Derfor har vi i Svendborg Golf Klub, i år, valgt dette arrangement fra, men håber på at kunne tage det med til næste år.

Som noget nyt har vi i Svendborg Golf Klub fået mulighed for at få et juniorrum. Dette vil være et fristed for juniorne i klubben, hvor de kan sidde og slappe af, mellem træningen uden at skulle dæmpe sig og tage hensyn til os ”gamle” i klubben. Der vil være mulighed for at de kan få mad og drikkelse med over fra restauranten. Det er i øjeblikket ved at blive sat i stand og der er rigtig mange der bakker op om dette og donere til rummet.  Planen er at det står helt klart til juniorcampen d. 10-11 Maj, men gerne før ????

Hvis I har nogle spørgsmål, forslag eller bare nogle tanker omkring Juniorområdet, er I meget velkommen til at skrive til Sportsudvalget.

Med ønsker om en fantastisk sæson

Liv Svaneberg Jensen

Formand for sportsudvalget