Information til gæster inden og under spillet

Registrering og bekræftelse af tid.

Ved ankomst henvender man sig blot i Shoppen. Her vil de så være behjælpelig med bekræftelse af tid og modtage betaling for runden. Bekræftelsen skal finde sted senest 10 min før tee off.

Hvis du kommer udenfor shoppens åbningstid vil du kunne benytte klubbens touchskærm til at bekræfte din tid.

Baneguide

Baneguides kan downloades via Ingenium App’en (Tilgængelig i Google Play og App Store). Den er gratis. I Proshoppen og sekretariatet kan du også købe en fysisk baneguide. Denne koster kr. 20,-

Bolde til drivingrange

Der er frie træningsbolde som man kan benytte på klubbens drivingrange.

Svendborg Golfrestaurant

På hjemmesiden www.restaurant-golf.dk kan du se mere om restauranten, du kan også ringe på 29 90 42 29

Buggy

Har du lejet en buggy kan nøglen afhentes i proshoppen.
Prisen er kr. 250,- og nøglen afleveres enten i shoppen, sekretariatet eller Svendborg Golfrestaurant.

Trolley

I shoppen er det muligt at leje en trolley.

Afstandsmarkeringer på banen

Afstandsmarkeringer på banen er til forkant af green.

Vandposter

Ude på banen vil du finde en række vandposter, hvor du kan få fyldt dine vanddepoter.

Disse findes på følgende huller – hul 3, hul 6, hul 9, hul 12, og hul 13

Banetoilet

Mellem green på hul 2 og teestedet ved hul 9 finder du et banetoilet.

Find hul 3

Efter at have spillet hul to, skal du være opmærksom på, at hul tre findes på den anden side af tunnelen. Det er derfor vigtigt at tunnelen passeres så du følger banens hulrækkefølge.

Omklædningsfaciliteter

I klubhusets hall vil du finde omklædningsrum til både damer og herrer. Disse ligger placeret til venstre, når du kommer ind i klubhusets hall fra hovedindgangen.

Hjertestarter

I klubhusets hall findes en hjertestarter.

Feedback

Din feedback kan hjælpe os med at optimere banen, oplevelsen af Svendborg Golf Klub og sikre optimal service for vore gæster.

Når du bekræfter din tid vil du automatisk modtage en e-mail med tilbuddet om at give feedback via Golfspilleren i centrum. Denne feedback er meget vigtig for os, det er den eneste måde vi kan optimere vores faciliteter og oplevelsen af Svendborg Golf Klub på.