Greenfee

Kun par 3 banen – par 3 course only DKKEURO
75,00 kr.12,00 Euro
75,00 kr.12,00 Euro

Medlemmer af Svendborg Golf Klub har mulighed for at invitere en ikke-DGU registreret golfspiller med på 9-huls banen. Medlemmet af SGK er ansvarlig for Orden og etikette. Ikke-registrerede DGU spillere kan kun benytte tilbuddet én gang i løbet af sæsonen

HUSK AT BETALE GREENFEE på kr. 175,-

Rabatordninger på Greenfee 18-huls banen (HUSK Rabatordninger kan ikke kombineres)

1. Et fuldtidsmedlem i Svendborg Golf Klub kan medbringe op til tre gæster med fuldgyldigt DGU kort (Gælder ikke udenlandske organisationer tilsvarende Dansk Golf Union) i samme starttid til kr. 200,- pr gæst. Ordningen gælder alle ugens dage.
  2. Fuldtidsmedlemmer af Fynske klubber kan på hverdage spille til kr. 200,-
  3. Op til 3 juniorer spiller gratis ifølge med fuldt betalende voksen greenfee gæst

Der findes ingen rabatordninger på 9-huls banen.

Fleksmedlemmer og gæster med kort fra udenlandske organisationer tilsvarende Dansk Golf Union, kan ikke benytte nogen former for rabataftaler.

Svendborg Golf Klub tillader besøg fra følgende organisationer.

• Dansk Golf Union Introduktionskort (DGU)
  • Golfens Administrative Forening Danmark (GAF Danmark)
  • Professionel Golfers’ Association of Denmark (PGA)
  • Danish Greenkeeper Association (DGA)

Reglerne i Svendborg er som følger:

Kortet er ikke en gratis greenfee. Det er et ”besøgskort”, som max må benyttes fem gange årligt. Tanken bag tilladelsen fra Svendborg Golf Klub, er at gæster i samme branche kan benytte kortet til at besøge klubben og blive inspireret til sin egen dagligdag i sin klub.

Ved booking kontaktes enten den kollega der er ansat i Svendborg Golf Klub, eller sekretariatet med oplysninger om medlemsnummer og ønsket starttid. Herefter spørges om tilladelse til at bruge sit kort.