FAQ for greenfeegæster

Nyt hulforløb fra 2018

Fra 2018 er der kommet nyt hulforløb. Husk derfor at opdatere Golfur og Golf GPS inden du besøger klubben.

Registrering og bekræftelse af tid.

Ved ankomst henvender man sig blot i Shoppen. Her vil de så være behjælpelig med bekræftelse af tid og modtage betaling for runden. Bekræftelsen skal finde sted senest 10 min før tee off.

Hvis du kommer udenfor shoppens åbningstid vil du kunne benytte klubbens touchskærm til at bekræfte din tid.

Baneguide

Baneguides kan downloades via Ingenium App’en (Tilgængelig i Google Play og App Store). Den er gratis. I Proshoppen og sekretariatet kan du også købe en fysisk baneguide. Denne koster kr. 20,-

Bolde til drivingrange

Der er frie træningsbolde som man kan benytte på klubbens drivingrange. Drivingrange lukkes onsdag aften, og åbner først torsdag formiddag, dette af hensyn til klipning af drivingrange

Svendborg Golfrestaurant

På hjemmesiden www.restaurant-golf.dk kan du se mere om restauranten, du kan også ringe på 29 90 42 29

Buggy

I proshoppen kan du leje en buggy. Nøglen afhentes ligeledes i proshoppen. Buggyen lejes for en periode på 5 timer fra det tidspunkt du booker den i proshoppen, hav venligst dette i tankerne når du booker buggyen.
Prisen er kr. 250,- og nøglen afleveres enten i shoppen, sekretariatet eller Svendborg Golfrestaurant.

Trolley

I shoppen er det muligt at leje en trolley.

Afstandsmarkeringer på banen

Afstandsmarkeringer på banen er til forkant af green.

Vandposter

Ude på banen vil du finde en række vandposter, hvor du kan få fyldt dine vanddepoter.

Disse findes ved følgende teesteder – hul 7, hul 10, hul 13, hul 14, og hul 15

Banetoilet

Mellem green på hul 6 og teestedet ved hul 13 finder du et banetoilet, hvor du også kan fylde drikkevand i din flaske.

Find hul syv

Efter at have spillet hul seks, skal du være opmærksom på, at hul syv findes på den anden side af tunnelen. Det er derfor vigtigt at tunnelen passeres så du følger banens hulrækkefølge.

Omklædningsfaciliteter

I klubhusets hall vil du finde omklædningsrum til både damer og herrer. Disse ligger placeret til venstre, når du kommer ind i klubhusets hall fra hovedindgangen.

Hjertestarter

Ved klubhusets hovedindgang findes en hjertestarter.

Feedback

Din feedback kan hjælpe os med at optimere banen, oplevelsen af Svendborg Golf Klub og sikre optimal service for vore gæster.

Når du bekræfter din tid vil du automatisk modtage en e-mail med tilbuddet om at give feedback via Golfspilleren i centrum. Denne feedback er meget vigtig for os, det er den eneste måde vi kan optimere vores faciliteter og oplevelsen af Svendborg Golf Klub på.

Servicenumre til Svendborg Golf Klub
Sekretariat: 62 22 40 77 – Proshop: 28 87 83 80– Svbg. Golfrestaurant: 29 90 42 29