En bane i naturskønne omgivelse

18 hullers bane i en smukt kuperet natur

Svendborg Golf Klubs 18-hulsbane er placeret i den sydfynske kuperede natur, tæt på Svendborg by og
grænsende ind til det historiske Hvidkilde gods. Fra banens højeste punkter er der fantastiske udsigter over det sydfynske øhav med blandt andet Bregninge Kirke og Ærø i horisonten.

Banens første 12 huller er typiske park huller med et afvekslende hulforløb. Derefter åbnes banen lidt op over 5 huller hvor vinden for alvor kan komme i spil, og lidt atypisk slutter runden af med 2 par 5 huller.
Hulforløbet er kendetegnet ved kort gå afstand fra green til tee.

Af signaturhuller er der mange, men her skal nævnes hul 8, 16 og hul 17, som alle har vandhazarder ved greens.

Alle huller er med nummerangivet teested, med en total længde fra 4860 m – 6250 m, hvilket kan udfordre enhver golfer.

Du skal spille banen fordi den på mange måder udfordrer både dit lange spil og korte spil, og ikke mindst putting, på greens der er blandt de hurtigste i Danmark.

Du skal spille banen igen, fordi den ikke umiddelbar var så indtagelig som du troede.

God tur på SGK´s 18-huls bane.

9 hullers banen – et godt alternativ eller supplement

Svendborg Golf Klubs 9-huls bane starter med 5 huller som er åbne og elegant placeret i den smukke natur, Af disse huller er der også to par 4 huller, som godt kan være gode birdiehuller, men lad dig ikke narre, for på denne bane er greens særdeles udfordrende.

Derefter går turen til de 4 afsluttende huller, som ligger i den gamle park og hvor man fra 8. green og 9. tee har en fantastisk udsigt over det Sydfynske øhav.

9-huls banen er et ideelt alternativ til 18-huls banen for spillere, der har mindre tid til rådighed eller spillere der vil prøve lykken på samtlige 27 huller.

Du skal spille banen fordi den på mange måder ligner 18-huls banen.

Du skal spille banen igen, fordi du har en revanche til gode fra sidst, hvor du blev snydt for en oplagt birdie.

Par 3 banen – rigtig god til træning

Svendborg Golf Klubs par 3 bane består af 9 huller på et relativt fladt areal med få hazarder. Banen anvendes både af begyndere, der endnu ikke har fået længde på slagene, og af drevne golfspillere for at opøve præcise indspil.

Da banen ligger mellem offentlig vej og Svendborg banen, skal sikkerheden sættes i højsædet. Der må ikke spilles på hullerne, der forløber parallelt med vej eller bane, når toger passerer eller der er trafikanter på vejen.

Du skal spille banen fordi den træner dig i golfspillet fra 100 m og ind.

Du skal spille banen igen, fordi det er en rigtig god idé at få trænet det korte spil.